O nama

O nama

Ko smo mi,
čime se bavimo?


Osnovani smo 2008. godine u Leskovcu, kada se tim profesionalaca, sa više od 30 godina iskustva u međunarodnoj špediciji i transportu, ujedinio oko želje da svojim klijentima pruži najkvalitetniji spektar usluga u oblasti spoljne trgovine.

Zahvaljujući stalnom praćenju privrednih kretanja, dodatnom iskustvu, kao i stalnom usavršavanju i edukaciji svih zaposlenih, naša kompanija je doživela izuzetno brz rast i razvoj.

Danas sa ponosom možemo reći da je STAR&SS-trade doo, renomirana lokalna kompanija, specijalizovana za usluge spoljnotrgovinskog posredovanja, špedicije, carinske usluge, transport robe u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju, skladištenje robe u javnom carinskom skladištu.

Takođe, naš tim čini visokokvalifikovanih profesionalaci, koji opslužuju veliki broj zadovoljnih kupaca. Partnerstvo sa kupcima, kao i efikasnost, pouzdanost i profesionalnost u radu, osnova su i moto naše kompanije. Tim STAR&SS-trade doo se sastoji od visoko obučenog osoblja, koje uživa odličnu reputaciju u pogledu kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti u radu.

Sedište naše kompanije je u Leskovcu, a na svim ostalim graničnim prelazima i drugim gradovima u R. Srbiji imamo pouzdane saradnike i partnere, tako da u poslovima carinskog posredovanja pokrivamo celu teritoriju R. Srbije.

Naše iskustvo, raspoloživi kapaciteti i potpuna posvećenost klijentima izdvajaju nas od ostalih. Pružajući kompletnu uslugu, u mogućnosti smo da Vam u najkraćem mogućem roku pružimo pouzdana, efikasna i ekonomski-optimalna rešenja koja će zadovoljiti sve Vaše zahteve i pomoći Vam da unapredite Vaše poslovanje.

Mi smo Vaš pravi izbor zbog:

  • Sa svakim klijentom gradimo fer i partnerski odnos
  • Pružamo vam brzu i pouzdanu uslugu, po izuzetno konkurentnim cenama
  • Stojimo vam na raspolaganju 24 sata, 7 dana u nedelji, motivisani da odgovorimo na sve vaše logističke potrebe i da vam ponudimo rešenja prilagođena vašim potrebama
  • Prisutni smo na lokaciji carinske ispostave i terminala, što nam omogućava da efikasno obavljamo naše usluge
  • Omogućavamo bezbedno skladištenje robe u javnom carinskom skladištu
  • Nudimo savete o svim pitanjima na koja treba da obratite pažnju prilikom uvoza ili izvoza određenih vrsta robe
  • Posedujemo stabilna obrtna sredstva i adekvatne bankarske garancije za sve carinske postupke
  • U korak smo sa tehnološkim razvojem – opremljeni smo opremom, računarskim sistemima i softverskim rešenjima
  • Svakog dana učimo, razvijamo se i ulažemo u našu stručnost

Naša misija i vizija


Naša misija je da gradimo čvrste partnerske odnose sa našim saradnicima, da ulažemo u unapređenje i razvoj potencijala naših zaposlenih i u modernizaciju infrastrukture i opreme, kako bismo krajnjim korisnicima naših usluga pružili kvalitetnu i isplativu uslugu.

Naša vizija savremenog poslovanja ogleda se u odabiru kvalitetnog i stručnog kadra, korišćenjem stečenog iskustva, upotrebom savremene opreme i primenom najnovijih tehnologija, kako bismo kvalitetno i efikasno odgovorili na sve potrebe naših kupaca. Naši budući planovi su orijentisani na integraciju u evropske i svetske ekonomske tokove, kao i na jačanje liderske pozicije na tržištu špediterskih usluga.

Naš cilj je posvećenost klijentu i njegovim potrebama, brza usluga bez odlaganja i efikasno, bezbedno i kvalitetno izvođenje posla.

Naše vrednosti


Tim – naš fokus je na ljudima. Iz tog razloga sa našim klijentima, saradnicima i zaposlenima razvijamo stabilan i dugoročan profesionalni i lični odnos zasnovan na međusobnom poverenju i razumevanju. Cenimo timski rad i saradnju i verujemo da su zajednički trud i posvećenost ključ svakog poslovnog uspeha.

Kvalitet – Fleksibilnost, ljubaznost, efikasnost i kvalitet saveta i usluga su imperativ naše kompanije. Svi naši zaposleni imaju obavezu da pruže najkvalitetnije profesionalne i pouzdane usluge.

Inovacije – Kontinuirano razmišljamo o inovacijama i primeni savremenih trendova u svim segmentima našeg rada.

Standardi rada


U 2019. godini implementirali smo sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015, za koji smo sertifikovani od strane TÜV NORD CERT GmbH DE, jedne od najznačajnijih i renomiranih kompanija u svetu za sertifikaciju kvaliteta.